نصب و تعمیر درب اتوماتیک
درب های اتوماتیک شیشه ای در اماکنی مانند بانک ها، بیمارستان، مراکز تجاری، مراکز درمانی، هتل ها و … کاربرد دارد. همچنین علاوه بر ظاهر زیبای این نوع درب، باعث صرفه جویی در انرژی گرمایشی و سرمایشی می شود.درب های شیشه ای دارای انواع مختلفی می باشند که می توانید بر اساس ویژگی های فضا، نوع متناسب با آن را استفاده کنید.
پروژه های درب اتوماتیک در الوکرکره
برترین متخصصان نصب و تعمیر درب اتوماتیک
قطعات و لوازم جانبی درب اتوماتیک
انواع درب اتوماتیک از نظر عملکرد
درب اتوماتیک هیدرولیک:
این نوع دربها با پیروی از قانون پاسکال و با استفاده از روغن و مایعات کار میکنند. عملکرد این دربها به این صورت است که روغن هیدرولیک باعث میشود فشار پمپ به قطعات دیگر درب منتقل شده و در نهایت قطعات استهلاک کمتری داشته باشند. حرکات دربهای هیدرولیکی پایدار است و هیچ گونه لرزشی در آنها مشاهده نمیشود. به همین دلیل این دربها از طول عمر بالایی برخوردار هستند.
درب اتوماتیک الکترومکانیک:
در این دربهای اتوماتیک یک موتور کوچک تعبیه شده است که در داخل جک قرار دارد. این موتور نیروی خود را به گیربکس انتقال داده و با افزایش قدرت موتور و گیربکس، ماردون جک شروع به حرکت میکند. این حرکت سبب میشود شافت جک به جلو و عقب رانده شود. از ویژگی بارز این دربها ایمنی بالای آن ها است و همچنین قسمت مکانیکی و الکترونیکی آن از هم جدا می باشند. تنها ایراد وارد بر این دربها استهلاک زود هنگام آنها میباشد. علاوه بر آن در برابر فشار بیش از حد مقاومت کافی را ندارند.
- درب اتوماتیک پنوماتیک:
اگر قصد نصب درب اتوماتیک در محیطهای پرخطر را دارید و یا نیاز است تا در یک مکان چندین درب نصب شود، درب های پنوماتیک انتخاب بهتری میباشد. درب های پنوماتیک با استفاده از فشار گاز یا فشار باد کار کرده و انرژی باد را به انرژی مکانیکی تبدیل می کنند. در ساختمان هایی که صرفه جویی انرژی در آنها اهمیت دارد از این نوع درب ها استفاده میشود. بر خلاف محرکهای الکتریکی، هیچ سیم کشی ولتاژ بالایی در قاب درب پنوماتیک وجود ندارد. در نتیجه در محیطهایی که امکان وقوع خطر بالاست از دربهای پنوماتیک استفاده میشود.
انواع درب اتوماتیک از لحاظ شکل ظاهری
درب اتوماتیک اسلایدینگ(کشویی)
درب اتوماتیک اسلایدینگ یا کشویی به صورت ریلی باز و بسته شده و برقی میباشد. این دربها طوری ساخته میشوند که لت فریم و شیشه سکوریت به وسیله هنگرها به ریل فوقانی سیستم درب خودکار متصل شده و به واسطه تسمه و انرژی تولیدی از الکتروموتور و فرمان برد الکترونیکی دستگاه، به صورت کشویی باز و بسته میشود. نصب درب اتوماتیک به صورت کشویی به دلیل حرکت افقی و اشغال کردن فضای کم، بیشترین استفاده را در مکانهای پر تردد و شلوغ دارد و بسیار پر مصرف است.
درب اتوماتیک تلسکوپی
دربهای اتوماتیک تلسکوپی به گونهای است که که لنگههای درب به جای اینکه به سمت مخالف هم حرکت کنند، به یک طرف میروند. در این حالت هر دو لنگه درب متحرک میباشد و لتهای درب برقی روی یکدیگر حرکت میکنند در نهایت تمام لتها به یک سمت و پشت لت ثابت جمع میشوند. بیشترین کاربرد این دربها در مراکز تجاری و اماکنی است که به طور همزمان تعداد افراد زیادی وارد آن میشوند.
درب اتوماتیک کرو(گرد)
درب اتوماتیک کرو یا گرد از دو درب کشویی خمیده تشکیل شده است و دارای قابلیتهایی مثل تنظیم سرعت درب، زیبا ومدرن بودن، کم صدا بودن، کاهش هدررفتن انرژی، کاهش آلودگی صوتی و محیطی میباشد.
درب اتوماتیک ریولوینگ(گردان)
این نوع از دربهای اتوماتیک دارای یک محفظه شیشهای است که با چرخش باعث جابجایی افراد داخل کابین میشود. نصب درب اتوماتیک به صورت گردان به مراکز یا شرکتهایی توصیه میشود که مراجعین زیادی دارند. درب اتوماتیک گردان به کمک سنسورهای مختلف موتور و اپراتور به طور اتوماتیک باز و بسته می شود. همچنین بدون دخالت دست یا نیروی مکانیکی، با ورود افراد به داخل کابین، درب اتوماتیک گردان شروع به چرخش میکند.
درب اتوماتیک سوئینگ(لولایی)
در این نوع از دربها به جای استفاده از ریل برای باز شدن درب، از یک اپراتور استفاده میگردد. در واقع به کمک وجود اپراتور وموتور و چشمی ها به جای باز وبسته شدن با دست، با استفاده از سنسورها به صورت اتوماتیک حول محور لولا باز وبسته میشود.
درب اتوماتیک مثلثی
درب اتوماتیک مثلثی نوعی درب کشویی است که دو ریل به صورت جدا از هم و با زاویه 90 درجه به یکدیگر متصل شدهاند و لنگههای متحرک درب نیز هر کدام بر روی یکی از این ریلها قرار میگیرند.
درب اتوماتیک فولدینگ(آکاردئونی)
نحوه عملکرد درب آکاردئونی یا اتوبوسی به این صورت است که دو لت به هم پیوسته از وسط خم شده و در یک گوشه قرار میگیرد. درست مانند باز و بسته شدن دربهای اتوبوس که بارها مشاهده کردهاید!
درب اتوماتیک رول آپ(کرکره برقی)
اگر به دنبال سادهترین و کم هزینهترین درب اتوماتیک هستید، نصب درب اتوماتیک به صورت کرکره برقی میتواند انتخاب مناسبی برای شما باشد. این درب اتوماتیک پارکینگی برای ایمنی مغازهها، ایمنی دربها و پنجرهها و … استفاده میشود. درب کرکره ای، فضای کمی را اشغال کرده و نصب آسان و سریعی دارد. به همین دلیل افراد زیادی برای نصب آن اقدام میکنند.
درب اتوماتیک جک بازویی
این نوع جکها تقریبا بر روی تمامی دربهای پارکینگی لولایی قابلیت نصب داشته و با محدودیت خاصی اجرا نمیگردد.
درب اتوماتیک جک ریلی
نصب درب اتوماتیک به صورت جک ریلی بهترین انتخاب برای ورودی کارخانهها میباشد. همچنین برای ورودی منازل و یا ویلای خود میتوانید این مدل درب را اولویت خود قرار دهید.
درب اتوماتیک سکشنال
درب اتوماتیک سکشنال به کمک تعدادی پنل با ابعاد استاندارد و با عرض مشخص و ریل هدایت کننده کناری و ریل اصلی موتور بر روی سقف تشکیل شده است. این مدل درب به گونهای عمل میکند که در زمان باز شدن پنلها به شکل کشویی بر روی ریلهایی که تا روی سقف کشیده شدهاند توسط موتور کشیده شده و حرکت کرده تا به شکل افقی زیر سقف قرار گیرند. این حالت بدین معناست که درب باز شده و میتوان از آن عبور کرد.
درب اتوماتیک بریک اوت(خروج اضطراری)
این نوع درب مانند درب کشویی است با این تفاوت که در مواقع اضطراری مانند آتشسوزی که مردم باید سریع از آن محل خارج شوند با ضربه زدن، دربها از محور خود آزاد میشوند و درب اتوماتیک مانند درب لولایی عادی عمل میکند.
درب اتوماتیک بیمارستانی
بیشترین مصرف و کاربرد این دربها در بیمارستانها ، مراکز درمانی، اتاق عمل و … میباشد. درب بیمارستانی به صورت تک لت و ریلی میباشد، زیرا به دلیل ایزوله کردن محیط، استفاده از حالتهای لولایی و یا دو لت بسیار پیچیده است.