پارتیشن بندی دفتر و شرکت
پارتیشن اداری یکی از ابزارهای مفید و کارا در تقسیم بندی فضاست. بسیاری از شرکت ها و سازمان ها دارای فضای وسیع و یک دست هستند که در این حالت کارکنان در کنار هم و در فضای مشترک کار می کنند. برای جداسازی این فضا و ایجاد فضای خصوصی برای هر نفر می توان از پارتیشن استفاده کرد.از جمله خدمات حرفه ای که درالوکرکره ارائه می شود پارتیشن بندی متناسب با نیاز و سلیقه مشتری می باشد.
پروژه های پارتیشن بندی در الوکرکره
پارتیشن بندی دفتر کار چیست و چه اهمیتی دارد؟
امروزه ساختمان های اداری را به صورت یکپارچه می سازند تا مدیران با توجه به زمینه فعالیت، وظایف و ارتباطات کارمندان به تفکیک فضا بپردازند. تفکیک فضا در دفتر کار با پارتیشن انجام می شود تا در کوتاه ترین زمان، بخش های مختلف دفتر مشخص گردند. پارتیشن بندی دفتر کار باعث می شود که محیط کار نظم و زیبایی خاصی پیدا کند و تمام بخش ها کاملا واضح و مشخص باشند.
بدین شکل ارباب رجوع پس از مراجعه به دفتر کار به راحتی به بخش مورد نظر خود مراجعه می نماید و دچار سردرگمی نمی شود. اگر قصد خرید پارتیشن اداری را دارید، در ادامه نحوه نصب و طراحی پارتیشن را به همراه جدیدترین مدل های آن در ادامه به شما ارائه می دهیم.
نحوه طراحی
نحوه طراحی پارتیشن دفتر کار بسیار با اهمیت است زیرا انتخاب جنس، ابعاد، تعداد جداره ها و رنگ پارتیشن باید متناسب با نیاز، سلیقه و با توجه به محیط مورد نظر انجام شود. هنگامی که به این موارد پیش از پارتیشن بندی توجه کنید می توانید تفکیک فضای خوبی را در دفتر کار خود به وجود آورید.
در طراحی پارتیشن به دکوراسیون دفتر کار نیز توجه داشته باشید زیرا اگر پارتیشن ها با محیط همخوانی نداشته باشند، فضا را دلگیر و گرفته نشان می دهند. کوچک یا بزرگ بودن دفتر کار در نحوه طراحی پارتیشن بندی موثر است و تعیین کننده رنگ، طرح و ابعاد پارتیشن ها می باشد.
نصب
برای نصب پارتیشن بندی دفتر کار مراحل مختلفی وجود دارد که اولین مرحله انتخاب هدف می باشد. شما باید مشخص کنید که چه هدفی از پارتیشن بندی دارید و در این راستا به فعالیت و ارتباطات کارمندان نیز توجه کنید. اگر هدف به درستی مشخص نشود، فعالیت کارمندان را با اختلالاتی روبرو می کند. پس از آن باید به فکر انتخاب متریال مناسب برای پارتیشن باشید و بهتر است که ویژگی های هر کدام از متریال ها را بررسی و سپس بهترین آنها را انتخاب نمایید.
در مرحله بعدی باید اندازه و ابعاد پارتیشن بندی را تعیین کنید. ارتفاع پارتیشن بندی را با توجه به تعداد جداره ها و اهداف مورد نظر، با دقت اندازه گیری نمایید. با مشخص سازی طرح، رنگ و ابعاد پارتیشن، طراحی آن انجام و پارتیشن بندی ساخته می شود. در آخرین مرحله نوبت به نصب پارتیشن می رسد که باید با استفاده از ریل ها، ستون ها و ابزار آلات مرغوب و با کیفیت انجام شود.